TAN Afdeling Oost  AFDELING OOST


ALV 7a

Op de tweede zondag van januari was traditiegetrouw de afdelings-ALV. Voorafgaand was een facultatieve wandeling gepland. Nadat alle wandelschoenen waren aangetrokken en paraplu’s verzameld, ging slechts een klein groepje op pad. Blijkbaar hebben veel leden zich af laten schrikken door de regen die de hele dag al viel. Dit bleek onterecht, want alsof het zo moest zijn: Er is geen drup regen gesignaleerd tijdens de gezellige en mooie wandeling. Zo konden we mooi een gezonde trek verzamelen voor wat zou komen!

 

Bij terugkomst bleek er een flinke opkomst aan leden te zijn die de vergadering kwamen bijwonen. Iedereen werd voorzien van koffie en thee, waarna een nuttige vergadering volgde waarin ook het jaarprogramma uitgebreid werd doorgenomen. Voor de inhoud verwijs ik u door naar de notulen die Rita ongetwijfeld perfect zal verzorgen. In elk geval is er een groepje vrijwilligers verzameld dat zal helpen tijdens de landelijke ALV die afdeling Oost dit jaar zal verzorgen.

ALV 11a

Na de vergadering was het tijd voor de verloting van historische TAN-posters waarbij velen in de prijzen vielen. Muren door de hele regio zullen opgesierd worden met al dit moois! Hierna smachtte iedereen naar het heerlijke en uitgebreide stamppotbuffet, gevolgd door een door de club gesponsord dessertbuffet. Het was weer gezellig en we kijken uit naar al het leuks dat komende jaar gaat brengen!

ALV 20a

 

 

 

 

 

 

Milan Hartgring

tsescorts.com