TAN Afdeling Oost  AFDELING OOST

st

St Christoffel zwaai- en seinrit. Zo werd deze rit die door Maarten en Rie uitgezet is genoemd.

De naam van de rit is met een knipoog naar deze onzekere tijd. Gelukkig is er nu een heel klein beetje meer mogelijk, maar de 1.5 meter afstand moeten we zeker in acht houden.

 drone 1 Medium drone 2 Medium

Rond 12 uur vertrok ik richting dagcamping “De Borkeld” tussen Markelo en Holten. Daar aangekomen telde ik al 10 Tractions. Even later gevolgd door een prachtige DS cabriolet van Stef.

We werden getrakteerd op heerlijk gebak en dat zorgde, samen met de meegebrachte koffie, ondanks de maatregelen voor een gezellige sfeer. We hadden elkaar dan ook al een tijd niet gezien dus er was veel te bespreken.

DSCI0023 Medium DSCI0026 Medium 

Vanaf de dagcamping startte de ene helft van de deelnemers linksom en de andere rechtsom, bij elke startende Traction was er ruimte van een minuut of vijf. De bedoeling was dat we elkaar tegen zouden komen zodat we elkanders grille konden bewonderen, zwaaien en seinen.

Mooi was de rit die ons ongeveer 80 kilometer door de Achterhoek leidde. Door Markelo, richting Diepenheim, Hengevelde richting St. Isidorushoeve. Vandaar richting Rietmolen, Noordijk, Lochem, Exel en weer terug. 

Een prachtige rit, met diverse aandachtspunten zoals een watermolen en een Café waar we al eens de jaarvergadering hebben gehouden. De rit was foutloos uitgezet, en Maarten en Rie hebben zelfs voor goed weer gezorgd.

Onze voorzitter had een probleem met een spoorstang en moest deze vervangen. Daarom kon hij niet meerijden. Gelukkig is hij zo handig en snel, dat hij er bij de afsluiting weer bij was om het voor hem bewaarde stukje taart te verorberen.

Maarten en Rie hartstikke bedankt!

  

tsescorts.com