TAN Afdeling Oost  AFDELING OOST

16-07-2022 Rit Twente

Eindelijk weer een ritje met onze oldtimers.

Het was gezellig druk bij het verzamelpunt van de SAMBA in Azelo, waar Andre en Leontien ons verwelkomden met koffie en koeken. Ook voor de deelnemers was het weer gezellig en waar we weer kennis konden maken met wat nieuwe gezichten. Uiteindelijk telde de stoet 10 equipes die meereden, van de vooraanmelding hadden zich toch nog enkele mensen afgemeld om diverse redenen. Dat was wel weer jammer. Na een welkomstwoordje van Andre konden we rond half twee vertrekken waarin Andre het voortouw nam en als eerste vertrok, gevolgd door de hele caravaan. Toch nog weer en pechgeval voor Andre zelf, hij was na het vullen van de radiator vergeten deze weer af te sluiten met de dop. Wat nu, de oplossing was een plastic zakje en een stuk touw welke het zaakje weer afsloot. Well done!

Zo maakten we een rondje van ongeveer 50 km waar we onder meer Delden, Bornerbroek, Hengevelde, Markelo, Hertme en Hengelo passeerden.

Ons eindpunt was bij Chateau Kevelham waar Hans en Mariska ter Heijne zich bij het gezelschap aansloten en we verder een gezellige middag hadden. Andre en Leontien hadden kosten nog moeite gespaard om het ons naar de zin te maken met diverse drankjes en hapjes. Heerlijk hebben we daar achter het nieuwe huis van de familie kunnen zitten in diverse groepjes waar we lekker konden kletsen en natuurlijk lekker konden bijpraten over onze auto’s.

Uiteindelijk bedankte Frans Koop de familie voor de gastvrijheid en de traktaties die wij van hun mochten ontvangen.

Andre en Leontien nogmaals hartelijk dank voor deze mooie middag,
Hennie de Jong

 

 

 

tsescorts.com